Суддя у справі екс-керівника УДАІ, який загородив берег Тетерева, раптово захворів

Учора суд “про звільнення самовільно зайнятої Недільським В. В. земельної ділянки водного фонду та приведення її у попередній стан ” не відбувся.

Про це написала користувач фейсбуку Руслана Крутова.

За її словами, причини того, що суддя Констянтин Валерійович Шалота пішов на лікарняний.
“Не знаю, чи встиг він провести свої 10 засідань сьогодні і це його виснажило так, що наше 11 засідання було скасовано. А завтра у нього 7 засідань, після завтра знову 6. Багато, дуже багато працюють наші судді. Тому так часто хворіють або раптово ідуть у відпустку”,- написала вона

Як вже писав Репортер 27 серпня 2014 року, у Житомирі недалеко від підвісного мосту у Житомирі екс-керівник УДАІ УМВС у Житомирській області полковник Володимир Недельский вистроїв біля річки Тетерів чималий будинок по 3-у пров. Чуднівському, закрив берег та встановив пірс.

Наступного року екс-даішник поставив біля пірса ще й будиночок.

Обласна прокуратура відреагувала тоді на статтю та повідомила, що у липні 2013 року заявлено позов про визнання протиправним та скасування рішення міськради про надання приватній особі в оренду земельної ділянки площею 0,0103 га, що розміщена за адресою провулок 3-й Чуднівський, а також передачу у власність 0,1000 га землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Але у 2016-му пан Недельский не тільки не звільнив берег, а взяв і загородив вже частину Тетерева