Водяне охолодження для ПК

Рідка система охолодження призначена для більш ефективного відведення та розсіювання тепла від компонентів ПК – процесорів, відеоприскорювачів, жорстких дисків.

Будова охолоджувальної конструкції може бути найрізноманітнішою – з водяною помпою або без, з різною кількістю вентиляторів. В якості холодоагенту може використовуватися як вода, так і будь-яка інша рідина з хорошим показником провідності тепла. 

Водяное охлаждение — http://can.ua/coolers/c1471/

Рідинна система охолодження має ряд переваг перед іншими. Вона працює практично безшумно, якщо використовуються тільки радіатори без водяної помпи і кольорів, в іншому випадку рівень шуму не перевищує 30 дБ. Рівень споживання енергії невисокий і може регулюватися програмним забезпеченням. Використання якісних матеріалів дозволяє істотно збільшити термін служби деталей охолоджувальної системи. У різних інтернет-маркетах можна купити водяне охолодження для ПК від визнаних брендів: Cooler Master (Кулер Майстер), Corsair (Корсар), Zalman (Залман), Antec (Антек), Deepcool (Діпкул). На кожен виріб надається гарантія від 6 місяців і більше (в залежності від виробника). 

Вибираючи рідинну охолоджувальну систему для процесора, важливо знати модель сокета, оскільки не всі радіатори оснащені універсальним кріпленням. Як найпоширеніший матеріал використовується алюміній, але деякі моделі мають мідну основа, що підвищує показник тепловіддачі. 

Для геймерів і творчих людей доступні комплектуючі підсвічениі водними трубками. Велику ефективність охолодження забезпечують системи з кулерами і помпами, які в рази прискорюють процес розсіювання тепла. В даному випадку варто звернути увагу на діаметр вентилятора, швидкість обертання лопатей, рівень шуму і час безвідмовної роботи. Всі показники ефективності роботи систем охолодження вказані на будь-якому сайті-магазині, де Ви можете вибрати і купити водяне охолодження для процесора. У разі виникнення питань звертайтесь до  служби підтримки. Вони завжди готова відповісти на них і надати кваліфіковану консультацію по темі.