ФК “Полісся” вже одніє ногою в II лізі

Житомирський футбольний клуб “Полісся” завершив атестацію у професійну II лігу Чемпіонату України.

Про це повідомляють у міській раді.

Ми відпрацювали всі організаційні моменти з підготовки до проходження атестації. ФК “Полісся” та “Металіст” зробили найбільше для проходження цього процесу. І в нас залишилось вирішити проблему стадіону”, – розповів Руслан Павлюк, директор КП “ФК”Полісся”.

Наразі клуб очікує вручення відповідних атестатів. Підготовка до атестації тривала рік, і її завершення співпало із фіналом сезону. В II-гу лігу вже заявленні команди “Металіст”, “Дніпро”, “Волинь”, “Кривбас”.

“Ми виходимо на новий рівень. Сьогодні заявлені в II лігу команди дуже потужні. І якщо ми гратимемо на домашньому полі із відомими командами, то вболівальники прийдуть, спонсори прийдуть. І що саме головне – це буде поштовх до розвитку клубу”, – переконував Руслан Павлюк, директор КП “ФК “Полісся”.

Нагадаємо, що 11 червня в Житомирі відбудеться останній домашній матч із ФК “Первомайськ”.

Нагадаємо, Кабмін виділив кошти на два стадіони у Житомирі.

Як писав Репортер, стадіон Спартак у Житомирі реконструюють за 25 мільйонів гривень.

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30.07.2015 року Центральний стадіон Житомира внесено до переліку інвестиційних програм і проектування державного фонду регіонального розвитку, що можуть реалізуватись за рахунок державного фонду регіонального розвитку затвердженого розпорядженням кабінету міністрів України від 17.07.2015 року №766.

Сума складала 7 млн. 314,4 тисяч гривень.

Реконструкцією західних трибун займалась житомирська фірма “АртХаус”.