Лана Дель Рей закінчила роботу над новим альбомом

Американська співачка Лана Дель Рей закінчила роботу над новим альбомом.

Його випуск запланований на 21 липня поточного року. Цією новиною Лана поділилася з фанатами в своєму twitter. Це вже п’ята студійна платівка співачки. Її створенню артистка присвятила 15 місяців. Лана відзначила, що попередні 4 альбоми були виключно для неї, а дана робота орієнтована на її фанатів. 

За її словами, платівка свіжа і сучасна, як раз для молодих людей. Про новий альбом відомо небагато: тільки назва і неповний список пісень. Називатися творіння співачки буде Lust For Life. Поки відомо, що в нього увійшли раніше представлені пісні Love, Cherry, Coachella – Woodstock In My Mind. До речі, на сингл з майбутнього диску, Love, Лана вже зняла кліп. Ролик знятий у стилі ретро з фантастичними елементами: неперевершена Лана в романтичному стилі співає гімн любові для закоханих, які подорожують в космосі на автомобілях. 

Правда, Лана все ж розкрила невелику секрет щодо майбутнього альбому своїм фанатам. Вона розповіла, що в записі диска брав участь канадський співак The Weeknd. Саме з ним співачка відображена на фото, яке зараз служить її аватарки і обкладинкою в соцмережі. Тандем випустив кліп на заголовну пісню майбутнього альбому – «Lust For Life». 

У лірик-відео Лана збігає з ретро-студії і залазить на букву «H» в слові Hollywood, де її вже чекає Weeknd. Парочка відмінно проводить час – милується вогнями Голівуду, повним місяцем, а потім стрибає по буквах напису. Також зірка показала обкладинку нової платівки. Вона виконана в стилі 80-х, розквіту хіпі. Лана стоїть на тлі пікапа, а її волосся прикрашають ромашки. 

Над альбомом також працювала вокалістка групи Fleetwood Mac Стіві Нікс. Разом вони створили сингл під назвою «Beautiful People, Beautiful Problems». 

Нагадаємо, останній альбом Honeymoon Лана Дель Рей випустила майже два роки тому, у вересні 2015 го. Вона працювала під записом диска Starboy співака The Weeknd. Всесвітню славу співачці принесла дебютна платівка Born to Die в 2012 році.

Circus.org.ua – квитки на будь-які концерти та інші заходи. Придбати квитки онлайн на улюблених виконавців тут досить легко, вигідно та зручно.