Луценко поставив “чорну мітку” прокуратурі Житомирської області

Генпрокурор Луценко поставив “чорну мітку” прокуратурі Житомирської області.

Про це він заявив під час сьогоднішньої наради у Житомирі, викликавши прокурора Житомирської області Любомира Війтовича.

Луценко навів приклад діяльності на території області ТОВ «Вальки Ільменіт», пов’язаної з Фірташем, яка продовжує добувати ільменіт. Хоча, за словами Луценка, з 28 березня їм заборонено це робити.

Також Луценко зазначив, що в області родичі прокурорів займаються  нелегальним гральним бізнесом у Бердичеві, вирубкою лісу в Коростишеві і тд.

“Якщо у вас не розслідуються справи проти злочинців, кришуються прокурорами злочини і вони самі займаються криміналом, то це “чорна мітка” такій діяльності. Я вже попереджав і чув обіцянки, сьогодні знову чую. Чому з Генпрокуратури мають займатись справами, які виконувати маєте ви. Це не робота. Поліція Житомирської області знаходиться в неконтрольованому стані. Ваші процесуальні керуючі або не здатні керувати поліцією, або разом з нею валяють дурня. По всім напрямкам. По всім”, – сказав Луценко.

“В старі часи я б вас звільнив чи догану вліпив. Справа про звільнення не йде. Зараз самоврядування. Я передаю всі ці матеріали в кваліфікаційну комісію, хай там з вами розбираються”, – підсумував Луценко.