Масштабне Свято Морозива «Рудь» відбулося у Житомирі

Без категорії

3 червня компанія «Рудь» влаштувала у Житомирі масштабне Свято Морозива. На веселощі завітало декілька тисяч діточок, які мали можливість вдосталь насолодитися не лише смачним морозивом, а й різноманітними розвагами та дарунками від улюбленого виробника морозива.

Президент компанії «Рудь», ПАТ «Житомирський маслозавод», Петро Рудь назвав це свято європейським та патріотичним, а також зазначив: «Найбільшу увагу ми приділяємо саме родинному спілкуванню та творчому розвитку дітей. Тому кожного року намагаємось віднайти ті цікавинки, які стануть до вподоби нашим маленьким споживачам. Вдячні кожному нашому споживачеві за довіру та підтримку!»

На Майдані Корольова цілий день працювало святкове містечко з безліччю атракціонів, майстер-класів і розваг. Свято Морозива – окрема країна, де панують веселощі, спілкування, творчий розвиток і є власна валюта – рудики, за які можна «придбати» корисні сувеніри або розважитись на майстер–класах та атракціонах. Кожен міг знайти розвагу по душі: заплітання косичок, гра у дартс, твістер, аквагрим, дитяче тату чи активні веселощі на батуті. А запальний ведучий та аніматори на сцені не давали сумувати жодному гостю!

Це родинне свято лідер України з виробництва морозива в Україні – ТМ «Рудь» — проводить вже 12-ий рік поспіль. Заходи проходять по всій Україні. Так, минулого року свято завітало в понад 50 міст нашої країни.

Довідка:

Щоденно компанія «Рудь» переробляє 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн. Досягти таких показників стало можливо завдяки високоефективному обладнанню, унікальному для України.

Зважена стратегія, надійна команда та високий рівень менеджменту дозволяють компанії досягати значних результатів. Традиційне прагнення компанії «Рудь» до високих стандартів забезпечило підприємству розробку, впровадження та сертифікацію систем екологічного менеджменту, якості та харчової безпеки.