У Житомирі відбудеться 10-та ювілейна “Дивогонка”

Клуб велосипидистів “ВелоЖитомир” подарує дітям літнє свято. 

Цього року організатори та учасники святкуватимуть 10-ту ювілейну “Дивогонку”. 5 червня 2017 року у Гідропарку під оглядовим колесом відбудеться дитяче свято та спортивні змагання для дітей віком від 2 до 12 років.

Участь у заході безкоштовна, проте попередньо необхідно зареєструватися, заповнивши он-лайн форму на сайті velo.zt.ua/page/divogonka, чи зателефонувати організаторам за тел: 096-325-71-17 Антон. Пароль для реєстрації – “Ми на гонку!”

Захід передбачає перегони на велосипедах. О 10-їй годині починається формування заїздів. Гонка буде розділена на 2 етапи,1-ий – діти до 8 років, 2-ий -діти доросліші 8 років. Перший заїзд для наймолодших учасників 2-3 роки починатиметься о 10:30 (учасники діляться по віковим категоріям), далі заїзди відбуватимуться по принципу від молодших до старших. Заїзди для дітей, які старше 8 років починатимуться орієнтовно з 12 години.

Також, спеціально до ювілею під час перегонів проведуть презентацію дитячої книжки «Зубасті задачки» від житомирського автора Кузька Кузякіна – дитячого письменника, ілюстратора дитячих книжок та журналів. 

Дітлахи зустрінуться з морським піратом та спробують себе у тих самих «зубастих задачках», каверзних питаннях про слонів і комах, про відомі українські прислів’я та спортивні аналогії, а ще про школу й сардельки.

Усі учасники отримають медалі та призи.

Дар’я Войташевська