Що таке принтери для пластикових карток

Прив’язати “клієнта, поліпшити контроль доступу, швидко створити засіб ідентифікації тепер можна не звертаючись до друкарні. Принтери для пластикових карт економлять ваш час і гроші. Тепер ці пристрої дозволяють в “домашніх” умовах виготовляти якісні пластикові карти спеціального призначення.

Картковий принтер досить компактна річ, і може бути встановлений майже в будь-якому місці. У нього завантажуються пластикові заготовки, а на комп’ютері програмуються дані друку. Деякі моделі здатні не тільки наносити малюнки, а й кодувати магнітну смугу або чіп карти. Сучасна друк на синтетичних матеріалах гарантує довговічні яскраві картинки фотографічної якості.

За допомогою карткових принтерів можна створювати:

Бейджі та пропуски;

Карти лояльності клієнтів і клубні;

Засоби контролю доступу та обліку робочого часу або часу перебування;

Ліцензії та інше.

Купити принтер для друку на картах можна в будь-якому місті.  Також, наприклад, ось тут – https://idsoft.kz/catalog/card-printers. Скористайтеся каталогом будь-якого інтернет-магазину, електронною поштою або телефоном. У прайс листах, запропнованих фірмами,  ви знайдете кілька моделей карткових принтерів різних моделей і аксесуари до них: ламінат, ріббони, картриджі.

При виборі карткового принтера необхідно звертати увагу на такі основні параметри і функції: 

Здатність наносити кольору. Деякі моделі таких пристроїв мають тільки монохромні печатки;

Швидкість виведення і процесу друку. Кількість карт, які принтер здатний обробити за одиницю часу (хвилину, годину);

Орієнтація друку. Тільки з однієї або відразу з двох сторін пластикової картки;

Можливість ламінування карти;

Здатність програмування даних на магнітну смугу або вбудований чіп.

Співробітники інтернет-компаній із задоволенням допоможуть вам з вибором принтера для друку на пластикових картах. Доставка пристроїв і аксесуарів  по умовам конкретного магазину.