Сковороди-гріль для чоловіків

Який подарунок подарувати чоловікові, друзям і колегам на будь-яке свято.

Напевно багато жінок задавали собі це складне питання: як піти від банальності і знайти щось по-справжньому оригінальне, корисне і що запам’ятовується?

Як відомо, шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок, а найбільше на світі ббільшість чоловіків люблять смажене м’ясо. Соковитий свинячий окіст, апетитні ковбаски, запечена ростбіф або смажений стейк з яловичини … Справжня чоловіча їжа повинна бути саме такою: м’ясною, ситною і дуже смачною.

Багато чоловіків люблять і вміють готувати. Крім того, самі прославлені кухарі – це саме чоловіки, а серед ваших знайомих точно знайдеться пара представників чоловічої статі, які із задоволенням і майстерністю готують будь-які страви, і особливо смажене м’ясо.

Без сумнівів, саме для них найкращим подарунком буде якісна сковорода-гріль. Ця сковорода відмінно підходить для приготування всіх видів м’яса. За рахунок глибоких борозенок, в які при смаженні збирається жир, на м’ясі утворюється апетитна скоринка, а зіткнення з сковородою формує на шматку м’яса знаменитий «гриль» малюнок – смужки або сіточку.

На гріль-сковороді, як і  на чавунній сковороді від biol-store виходять справжні стейки, сковороди показують не найгірший результат і крім того, мають ряд плюсів.

Основна причина, по якій багато хто воліє чавун – це тому, що сковорідку потрібно обов’язково розжарити до максимальної температури, яку не витримає антипригарне покриття на алюмінієвій сковороді, а також що «тонкі» сковорідки недостатньо добре зберігають тепло. Спробуємо розібратися з цими стереотипами.

Оптимальна температура сковороди при смаженні стейка – близько 220 – 250 градусів, але вона потрібна тільки для «пришпарювання», коли стейк «закривається» і м’ясо зберігає свою соковитість, основне ж приготування стейка на сковороді відбувається при температурі близько 170 градусів.

Масивне дно рівномірно розподіляє жар по всій поверхні і забезпечує рівномірне прожарювання, що буває особливо важливо, коли ви готуєте великий шматок м’яса. Крім того, із зовнішнього боку на низ сковороди нанесено жаростойкое захисне покриття, яке оберігає склокерамічну плиту від забруднень – це так зване «захищене дно».