Сьогодні на Житомирщині дощ та грози, але завтра вже буде сонячно – синоптики

8 червня, в четвер, спека збережеться тільки на сході та півдні країни,прохолодно буде на заході і півночі.

Про це повідомляє головний метеоролог порталу Оpogode.ua Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні, 8 червня, по Київській та Житомирській області будуть «ходити» грози, також знизиться температура повітря. Послаблення спеки торкнеться в значній мірі правобережної України», – прогнозує синоптик.

Діденко рекомендує, якщо голова болить або щось з артеріальним тиском при зміні погоди, то варто підтримати себе.

«Даються взнаки грози, тиск, перехід від спеки до похолодання. У наш час більшість людей – «метеопати». Так що пийте те, що допомагає, дає задоволення, але каву або алкоголь бажано вживати «без перебору», – радить метеоролог.

«8 червня спека до + 28 + 32 градусів буде залишатися в південній частині України, на сході та в більшості центральних областей країни. Окремо виділяється Вінницька область, де найчастіше погода відрізняється від інших центральних областей – сьогодні у Вінницькій області спека спаде до +23 градусів і пройдуть грозові дощі», – зазначає синоптик.

У другій половині дня четверга, 8 червня, опади припиняться на заході, а в південній частині зливи взагалі будуть малоймовірні.

«У Києві сьогодні також очікується зниження температури повітря до + 21 + 22 градусів, місцями пройдуть дощі та прогримлять грози», – зазначає синоптик.

За прогнозом метеоролога, 9 червня майже всюди буде комфортна погода, ясно і тепло, не спекотно, тільки на сході затримаються локальні дощі.