5 основних трендів в веб-дизайні у 2017 році

5 основних трендів в веб-дизайні, які створили великий бум у 2017 році.

Представляємо  дослідження трендів в веб дизайні в 2017 році.

Веб-дизайн – це одне з найбільш швидко мінливих напрямів дизайну. З розвитком технологій і мов програмування дизайнерам доводиться пристосовуватися стрімко. І веб-дизайнери Sunscreat із цим прекрасно справляються – http://sunscreat.com/sozdanie-sajtov/.

1. НЕЗВИЧАЙНЕ ВИКОРИСТАННЯ СІТКИ

Унікальна організація елементів на сторінці – це новий тренд, який підхоплює все більша і більша кількість передових студій.

У сторінки тепер немає поділу на кілька чітких колонок – фотографії і текст розташовуються більш хаотично, складаючи незвичайні композиції або навіть наїжджаючи одна на одну.

2. ШРИФТ ЯК ГОЛОВНИЙ ГРАФИЧЕСКИЙ ЕЛЕМЕНТ

Використання великого і помітного шрифту стало з’являтися вже давно, але тенденція продовжується, і шрифт починає перетягувати на себе головну роль в дизайні. Все це продовження теми мінімалізму – дизайн розбивається на базові елементи, і кожен елемент утилізується самостійно в чистому вигляді. 

3. ВІДЕО

Із загальної тенденцій переходу від статичних елементів до динамічних, відео стає передовим інструментом в веб-дизайні. Все, що раніше було широкоформатними фотографіями на фоні, тепер стає широкоформатним відео. Ми всі звикли до статичних картинок на сторінці, тому коли вона раптом оживає після завантаження, це поки що викликає подив.

4.МОНОХРОМНІСТЬ

Мінімалізм в кольорі. Не дивлячись на те що наші екрани стають все яскравіше, тенденція на монохромність як в цілому в графічному дизайні, так і в інтернеті, процвітає. Одним з основних атрибутів сучасного веб-дизайну є яскраві однотонні зображення.

5. МІКРО МІНІ ІНТЕРАКТИВ.

Велику популярність набувають невеликі інтерактивні анімаційні елементи, які не тільки роблять використання сайту естетично більш приємним, але і допомагають користувачам бачити результат своїх дій або пояснюють подальші кроки на сайті. Якщо зараз міні інтерактив тільки злегка присутній на сайтах, то в майбутньому цей напрямок буде набирати обертів.