В “Alberto Guardiani” зруйнували уявлення про класичне взуття

Дві знакові моделі взуттєвого бренду “Alberto Guardiani” включені в експозицію Національного центру декоративно-прикладного мистецтва в Лінкольнширі (Великобританія). Про це повідомляється в прес-релізі, що надійшов до редакції в  27 липня.

Виставка “The World is your dressing up box” присвячена незвичайним зразкам сучасного дизайну і проходить з 22 липня по 8 жовтня 2017 року. Серед експонатів представлені дві знакові моделі “Alberto Guardiani”: модель “LipsGck Heel”, ефектні човники на високих підборах у формі тюбика губної помади, а також клогі “Holly” на масивній підошві, прикрашеної овчиною яскраво-жовтого кольору.

Разом з двома моделями “Alberto Guardiani” також представлені оригінальні аксесуари Леді Гаги, наряди Бьорк, головні убори Стівена Джонса і черевики з принтом “Union Jack”, що належали солістці “Spice Girls” Джері Холліуел.

Нагадаємо, італійський виробник взуття “Alberto Guardiani” представив кілька моделей з нової жіночої колекції взуття.

Йдеться про Лофери і дербі “High England”, які, за словами представників марки, зруйнували уявлення про класичне взуття.

Геометричні принти, металізована шкіра з тисненням, різні види перфорації, декоративні пензлики та інші контрастні вставки додають моделям індивідуальності.

Компанія “Alberto Guardiani” заснована в Італії. Її головний офіс розташовується в Монтегранаро. Дві головних демонстраційні зали також знаходяться в Італії – в Мілані та Римі. Креативний директор бренду – дочка засновника Серена Гуардіані. В кінці березня марка випустила чоловічі черевики “Shark’s Boot”. Взуття на рифленій підошві представлене як в класичному варіанті, так і в більш неформальному спортивному стилі.

Для українців сучасні взуттєві бренди представлені в колекції “Еврообуви”. Взуття для чоловіків, жінок та дітей. Гарнатія якості. 

Подивитись колекцію – http://euroobuv.com.ua/