Як і де переобладнують мікроавтобуси

За допомогою мікроавтобусів можна перевозити пасажирів на різні відстані. Такий багатофункціональний вид транспорту компактний, має більшу маневреність.

Тому однією з найбільш затребуваних послуг стало переобладнання мікроавтобусів, яким займаються співробітники компанії «Автополімер».

Мікроавтобуси дуже поширені, бо з легкістю можуть доставляти вантажі і пасажирів в щільному потоці машин, легко долати пробки, обходити затори на дорогах.

Практично всі моделі такого транспорту можна переробити з вантажного в пасажирський і назад. Переобладнати можна повністю або частково. При бажанні клієнта можлива переробка мікроавтобусів в універсальний автомобіль, в якому можна не тільки їздити, а й відпочивати. Вартість такої послуги залежить від того, як буде здійснюватися переобладнання і тюнінг. Залежно від бажання клієнта проводиться перепланування всередині фургона.

Будь-яка модель може бути перероблена в офіс на колесах, маршрутне таксі, автомобіль для відпочинку. При певній переробці  мікроавтобус може бути переобладнаний під спецтранспорт, мобільну лабораторію і т. д. 

Фахівцями компанії «Автополімер» переробка мікроавтобусів проводиться з використанням новітніх технологій. Замовляючи таку послугу, клієнт отримує швидке і якісне обслуговування. Фірма дає гарантії на всі вироблені нами роботи. Якщо необхідно, спеціалісти можуть повністю модернізувати мікроавтобус, що дозволить клієнтові змінити імідж своєї компанії, поліпшити сервіс і підвищити доходи. 

Для оформлення заявки на переобладнання мікроавтобуса досить зробити дзвінок по телефону, який є на сайті  http://переоборудование.укр/.