У Житомирі розпочався другий “сезон” зйомок проекту “Слово, що єднає Україну”.ВІДЕО

Без категорії

У Житомирі розпочали новий “сезон” зйомок мистецько-патріотичного проекту «Слово, що єднає Україну».  Офіційним партнером проекту став “Репортер.”

Першими прочитали вірш активісти Національного корпусу Житомир.

Молодь зачитала уривок з поеми відомого земляка Олега Ольжича під назвою «Городок», який був написаний у 1932 році.

За словами координатора проекту Костянтина Суського, планується знімати по декілька роликів на місяць та долучати різні верстви населення нашого міста.

«Проект «Слово, що єднає Україну» вже зарекомендував себе серед житомирян та користується популярністю», – каже Суський.

«Просвітницькі заходи за участі української молоді є невід’ємною частиною національно-патріотичного виховання. Саме тому вкрай важливо залучати молодь до мистецьких проектів, аби підвищувати культурний рівень Нації. 

Саме тому активісти Національного Корпусу Житомир взяли сьогодні участь у патріотично-мистецькому проекті «Слово, що єднає Україну», – зазначив Костянтин.

Нагадаємо, що проект був започаткований ГО “Нова сила” з метою популяризації української поезії та патріотичного виховання. Відеоролики проекту неоднаразово транслювалися по телебаченню та різних масових заходах у Житомирі.