Оксамитовий сезон: декілька моделей купальників, які дозволять виглядати на декілька кіло стрункішою

Літо ще не закінчено. І сезон відпусток – тим більше. Так що, якщо ви тільки придивляєтеся до цін на квитки і з’ясовуєте, в якій all inclusive включено більше, не забудьте прикупити новий купальник. 

А якщо вас трохи турбують наслідки багатогодинного сидіння за комп’ютером і всіх з’їдених за холодну зиму тістечок, радимо придивитися до деяких моделей купальних костюмів. Вони приховають все, що вам потрібно, і підкреслять достоїнства.

Придбати toccata купальники офіційний сайт.

Пляж – на те і пляж, щоб відпочивати, а не перебувати в напрузі від сорому і турботі про власну зовнішність. Так що розслабтеся і отримуйте задоволення. Але якщо ви будете відчувати себе трохи впевненіше, прикривши деякі стратегічно важливі ділянки тіла, тоді придивіться до таких моделей купальників.

1. Стрункіше, пропорційно: злитий купальник зі стяжкою і декольте

Стягуючий елемент і загальний спортивний стиль прекрасно робить стрункою будь-яку фігуру. А декольте (особливо, якщо його глибину можна регулювати блискавкою) точно відверне увагу від будь-яких недоліків.

2. «Проблемні» стегна – купальник з спідницею

А ще басків або настільки популярним і в цьому сезоні воланом. Якщо злегка турбує тільки наявність «апельсинової кірки» – вибирайте роздільні моделі зі спідницею. А якщо хочеться приховати більше – злитий купальник вам на допомогу.

3. Турбують «боки» або животик – вибирайте купальник з завищеною талією

Популярні уже який сезон купальники з відтінком ретро будь-яку фігуру перетворять на подобу пісочного годинника. А будь-яку жінку – в панночку pin-up.

4. Пишний бюст – купальник з сіткою

Страшенно дивно, але деякі жінки всерйоз комплексують через пишні груди. По крайній мірі, їм здається, що ця пікантна частина тіла видатних розмірів робить всю фігуру злегка «важкуватою». Якщо і ви страждаєте від подібних забобонів або з інших причин хочете прикрити область декольте, вибирайте злиті купальники з актуальною вставкою з сітки. Вони візуально злегка «вирівнюють» фігуру, але виглядають при цьому дуже стильно.