Светозара Батенькова повідомила, що в їі будинок до дітей увірвався сільський голова Буків. Оновлено

Як повідомила Репортеру жителька села Буки Житомирського району Светозара Батенькова, сьогодні об 11 ранку, в двері їі будинку за її відсутності, та у той час, коли чоловік був на роботі у Житомирі, постукав сільський голова Анатолій Красніцький та двоє соціальних працівників.

Коли діти відкрили двері, чиновники увірвалися в хату й почали допитувати дітей за відсутності батьків.

Зі слів Светозари, діти відповіли державним посадовцям, що ситі, щасливі і в школу ходять, після чого, зі слів Светозари, чиновники захотіли подивитися вміст холодильника.

Мати каже, що таким чином ті, хто намагався забрати її трьох дітей намагаються підготуватися до чергового судового засідання, перенесеного з 25-го вересня на 9 жовтня через те, що голова Тетерівської ОТГ Валентина Ільницька на нього не з’явилась.

Зараз, зі слів Светозари, вона їде до дітей і викликає поліцію.

Нагадаємо, трьох дітей з родини Светозари Батенькової запроторили в інтернат на цілий місяць, аргументуючи це неналежними умовами проживання, при тому, що родина не вживає алкоголю і тютюнових виробів і дотримується традицій здорового харчування. Светозара, з допомогою громадськості дітей з інтернату визволила, однак, чиновники, ніяк не залишать нестандартну родину в спокої.