Весільні букети та їхня різноманітність

Є безліч весільних традицій, які передаються з покоління в покоління. Однак, за останній час відбулося чимало змін, починаючи від весільного плаття, фати і туфель, закінчуючи стилістикою і декором весілля. 

Спочатку наречена тримала букет через його приємний аромат, який символізував чистоту. Ця традиція збереглася і до сьогодні, але тепер існує безліч різних варіантів, і ви можете вибрати букет, який підходить саме вам, а також сезону. У даній статті ми зібрали поради для кращих весільних букетів 2017-2018 рр., які додадуть яскравості і фарб в ваш образ!

SunRose – заказ цветов в Николаеве.

Різноманітність весільних букетів настільки велика, що, мабуть, флористи можуть здійснити будь-яку вашу мрію. Ми хочемо дати вам кілька порад, щоб ваш букет ідеально поєднувався з вашим  образом. Наприклад, круглий весільний букет чудово поєднується з сукнями з пишною спідницею і облягаючим верхом. Букет, зібраний на своїх стеблах – ідеальна альтернатива для тих, хто хоче створити образ в стилі бохо шик. До них також відносяться розкішні каскад-букети.

Гортензії, півонії, чайні троянди, евкаліпт, оливкові гілки – найкращі квіти для того, щоб скласти букет мрії! 

Сільська простота

У всьому світі зростає кількість весіль на природі або за містом. Букет з польових квітів і природних матеріалів – те, що потрібно! Тренд року – натуральність і органічність. У букети входять артишоки, фізаліс, шишки і гілочки, природні матеріали, а в запрошення і оформлення самого весілля – чоботи, самовари, пучки сіна – все, що нагадує про природу.

Незвичайні букети

Якщо ви плануєте весілля на пляжі, тематичне весілля в «зеленому» стилі або не можете без здригання подумати про зрізані живі квіти – до ваших послуг букети з фруктів і ананасів, спаржі, декоративної капусти і зелені, стильні квіти з паперу.

Квітковий рай

А якщо один букет – це занадто мало, то можна прикрасити квітами все навколо. Наприклад, закріпити їх над банкетним столом на спеціальному дисплеї.