Нардеп від Житомира Розенблат зняв браслет і летить до Німеччини


Нардеп Борислав Розенблат летить сьогодні на три дні до Німеччини.

Про це він наеписав у фейсбуці.

За його словами, він повідомив про це в НАБУ.

“Особисто повідомив НАБУ, про те що планую на 3 дні виїхати за межі України, хоча і не зобов’язаний був про це повідомляти. Адже наразі відсутні будь – які заборони щодо мого пересування. Додав до заяви копії квитків в дві сторони”, – написав нардеп.

Напередодні позафракційний нардеп Борислав Розенблат повідомив, що правоохоронці зняли з нього електронний браслет у зв’язку із закінченням терміну дії обов’язків, які було покладено на нього судом. Про це Розенблат повідомив в коментарі “УНН“.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва частково задовольнив клопотання НАБУ за погодженням САП про обрання народному депутату Бориславу Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у сумі 7 млн грн.. Крім того суд зобов’язав Розенблата здати паспорти і утриматись від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними у кримінальному провадженні.

Також суд зобов’язав Б.Розенблата не відлучатися з Житомира і Києва без відому слідчих. Разом з тим він зобов’язаний носити електронний засіб контролю.