Бізнес ідея: демонтаж будівель

Безліч початківців бізнесменів зазнають труднощів при виборі галузі своєї справи.

Така бізнес ідея, як демонтаж будівель, зможе відкрити вам в майбутньому нові перспективи, а також досить проста в здійсненні.

У нашій країні існує багато приватних будівель і дачних ділянок і кооперативів. Велика частина з цих будівель не в дуже хорошому стані і ремонту не підлягають або їх простіше знести і побудувати новий будинок, дачу, котедж і т.д.

З цього випливає, що у власників старої нерухомості виникає досить резонна проблема зі знесення будівель і споруд. Ідея полягає в тому, що ви організовуєте бригаду по розбору таких будиночків, сараїв і іншого.

Неодмінно відкривати і оформляти відразу ж велике підприємство не потрібно, буде цілком достатньо розмістити кілька оголошень в різні газети, які не реєструють свій вид діяльності.

Однак правильніше, звичайно ж, займатися бізнесом на законних підставах. І якщо ваші фінансові можливості дозволяють відкрити вам невелике агентство, яке надає послуги такого роду, то це буде тільки плюсом. Адже на сьогоднішній день у людей більше довіри викликає солідна організація, а не приватна особа з газетного оголошення.

Наступна порада: якщо ви новачок в цій справі, не беріться за замовлення на демонтаж багатоповерхового будинку. На перших порах у вас навряд чи буде достатня кількість необхідного обладнання, техніки і, звичайно ж, досвіду.

Далі вам знадобиться набрати на роботу бригаду. Це повинні бути міцні люди, у фізичному плані, порядні і працьовиті. Для початку вам вистачить кілька людей 2-3, можете на перших парах залучати знайомих, друзів. 

Крім будинків розбирати і ламати можна і інші споруди, такі як сараї, паркани, старі гаражі, цегляні перегородки та інше майно. На розбирання одного одноповерхового будинку йде від 6 до 8 годин. Вам буде потрібно мінімальний набір інструментів, кувалда, лом, молоток, ножівка, і т.д.

Якщо ви не хочете самі брати участі в демонтажі будівель, то організуйте бригаду, дайте оголошення в місцеві газети і приймайте замовлення. Бригаді платимо 40 – 50% від прибутку, зі своєї половини оплачуємо вивезення сміття, квиток на звалище, разову робочу силу, тобто вантажників.

Після 2-3 замовлень ви зможете придбати хороший інструмент для своїх працівників для прискорення розбору і демонтажу, тим самим полегшите працю своїй бригаді і замовник буде задоволений.

Враховуйте так само, що демонтаж будівель являє собою бізнес сезонного характеру, тому приготуйтеся до того, що клієнтів у зимовий період у вас, швидше за все, не буде.

А загалом користуйтесь і досвідом інших професіоналів та бізнесменів, які працюють у сфері послуг. Бізнес форум на https://www.biznet.ru.