Офшорна компанія за 34 млн грн обслуговуватиме зовнішнє освітлення на дорогах державного значення у Житомирській області

Служба автомобільних доріг у Житомирській області сьогодні замовив послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області (обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення) протяжністю 130 км.

Про це йдеться у системі Прозоро.

Контракт уклали із київським ТОВ “Дорстрой Монтаж Київ”.

Ціна – 34 млн 987 тис. 407.29 грн (з ПДВ). Обрали шляхом аукціону. Черкаське ПП Центр-Монтаж-Енерго запропонувало вищу ціну.

Обслуговування триватиме протягом 12 місяців.

к писав Репортер, у грудні та у березні та квітні САП вже укладала Договори із “Дорстрой Монтаж Київ” на подібні роботи наокремих ділянках доріг.

За даними сайту Мін’юсту, засновником ТОВ “Дорстрой Монтаж Київ” є офшорна компанія «Вестерленд імпортс інк», яка зареєстрована в Белізі, державі в Центральній Америці. Бенефіціаром є Денис Чаговець, а керівником з вересня 2015 року виступає Анатолій Тунік.

Останній, за даними сайту «Наші гроші», був партнером Євгена Прусенко по ТОВ «Евродоринжпроект». Після обрання Віктора Януковича президентом Прусенко був призначений радником глави «Укравтодору» Володимира Демішкана, а в 2013 році сам очолив «Укравтодор».

За даними Єдиного веб-порталу публічних фінансів, у 2016 році «Дорстрой Монтаж Київ» отримав на свій рахунок мільйони грн за обслуговування зовнішнього освітлення.