​Що таке будівництво будинків під ключ

Забудовник вибирає порожню ділянку і починає будувати, все робиться поетапно: підготовка до роботи, доставка матеріалів, спорудження фундаменту, стін, даху, обробка, установка комунікації,  підготовка здачі житла. 

Після того як будинок готовий, то власникам видають ключ. Вибравши такий тип забудови, ви заощадите і час, і гроші через те, що все робить одна компанія.

Проекти та будівництво

Для початку треба в каталозі вибрати проект майбутнього житла або  архітектор компанії розробить особисто для вас його. Бувають такі типи будинків: кам’яний, дерев’яний або каркасний. Переваги при виборі однієї компанії:

Проектують будинок безкоштовно.

Дають каталог з великим вибором проектів.

Ваш будинок буде унікальним.

Всі  дії забудовника при цьому прозорі: надає консультацію, з приводу матеріалів з яких краще побудує, дає це безкоштовно; скаже вам, де можна заощадити, а де не треба. 

https://silbud.ua/sales/

Ціна і терміни

Плюсом будинку під ключ є те, що вони мають велику матеріальну частину. Через це їм не треба для допомоги звертатися в інші фірми, витрачати ваш час, гроші. У компаній зачасту є власна лісопилка, автопарк (кран, машини). Забудовники використовують сучасне будівельне обладнання, якісний інструмент (від молотка і до бетономішалки). А також стійки, балки, опалубки і так далі. Будматеріали (цегла, піноблок, тепла кераміка тощо) закуповують у виробників за домовленістю. Через це витрати на забудову зменшуються, тому що за матеріал платити недорого.

За типом забудов лідерами сьогодні є:

Кам’яні будинки, з цегли, теплою кераміки і піноблоків, популярні через міцність матеріалів.

На другому місці – дерев’яні будинки, їх перевага екологія і естетика.

Третє місце зайняли каркасні будинки, ціна доступна, швидке зведення.

Популярними стали комбіновані будинки, вони естетичні, міцні.