“Свіжі” ідеї, як носити завужені джинси восени 2017

Це сталося – скінні-джинси, після довгострокової відпустки  зі списку модних тенденцій, знову серед найгарячіших трендів! А цієї осені вони і зовсім стали найпопулярнішою моделлю джинсів.

Ти вже на низькому старті і готова їхати на джинсовий шопінг? Тоді заздалегідь вивчи наші поради, а також зайди на сайт http://sk.house і придивись окрім джинсів ще й хороший верх. Отже.

Гранж + 80-і

Мода 80-х цієї осені захопила буквально все навколо – від подіумів модних тижнів до полиць магазинів і наших гардеробів. Але і гранжеві 90-і як і раніше не здають позицій, тому ми пропонуємо тобі їх … об’єднати! Об’ємний піджак в дрібну клітку міксуючи зі смугастою футболкою або топом, грубими черевиками (в образ впишеться як взуття на підборах, так і на товстій підошві) і, звичайно ж, вузькими джинсами.

…повний денім

А ось denim total look якраз таки відноситься до «чистих» 80-х, тому за «основу» образу беремо класичні скінні-джинси. Додай джинсову куртку трохи більшого розміру, базову білу футболку з непомітним принтом або написом.

Просто бомбер!

Повернувшись в моду ще в минулому році, куртки-бомбери плавно перебралися і в осінні тренди вже цього року. Бомбер і класичні скінні-джинси, наприклад, новий варіант 501 Skinny – це хрестоматійне поєднання можна «осучаснити» завдяки ботильйонам-козакам і кроп-топу (в разі походу на суботню вечірку) або лаконічною футболкою або водолазкою для денних виходів.

Готова бігти в магазин, але турбуєшся, що скінні на тебе не сядуть? Відставити сумніву – наші прості поради дозволять піти тобі не просто з покупкою, а саме з Тими Самими джинсами! І запам’ятай – вузькі джинси не повинні бути занадто вільними або, навпаки, сидіти надмірно щільно – правильні скінні повинні стати буквально твоєю другою шкірою;