1 січня Житомир святкує день народження Степана Бандери

У перший день 2018 року патріоти запрошують житомирян на День народження Степана Бандери. Вже традиційно цього дня активісти ГО “Нова Сила” влаштовують на Майдані Корольова зустріч, під час якої мешканці мають можливість познайомитись із висловами цього видатного українця.

“1 січня народився один з великих українців, які закарбувалися своїми вчинками та перемогами в нашу з вами історію. Тому ГО “Нова сила” традиційно щороку проводить виставку, вже на цей час, крилатих висловів та цитат провідника ОУН Степана Бандери”, – розповів голова ГО “Нова Сила” Костянтин Суський.

Банери з висловами великого українця будуть розміщені на майдані Корольова біля ялинки з 13-00. Житомиряни зможуть ознайомитися з словами Провідника та сфотографуватися на пам’ять.

“Об’єднання всіх українців задля великої ідеї дає нам поштовх будувати суспільство на засадах українського націоналізму і в подальшому, для збереження українського народу, ми всі прийдемо до національного солідаризму, як ідеології майбутнього української нації”, – додав Костянтин Суський.

Нагадаємо, що пізніше у Житомирі також відбудеться святковий марш. Початок о 17:00. Збір біля пам‘ятника Т. Г. Шевченку, кінцева точка – вулиця С. Бандери.