​Пута України 8. Святкові “Пута”, позитивний духовний прогноз

Україна потихенечку випутується зі своїх пут. 2017-й пережили, утвердилися в своєму внутрішньому центрі, зміцнили своє внутрішнє джерело світла, наповнились енергією «Я – Є», і дякуємо цьому року за блага, які він нам дав, і переходимо в 2018-й рік – рік сприйняття, відчуттів, милосердя і всепрощення.

В 2018-му році правитимуть зовсім інші енергії: якщо в 2017-му правили енергії батька, то в 2018-му правитимуть енергії матері. Тому, сьогодні, 31-го грудня в останній день року, в неділю, яка є днем батька (Sanday – сонячний день) благоприємно наповнити енергією вдячності своїх батьків-чоловіків, усіх чоловіків свого роду, усіх чоловіків України за їх праведні вчинки, а також подякувати чоловічій енергії України. Вдячність чоловічій енергії вернеться благом для кожного, хто поклонився своєму батьку й енергії Духу.

Наступний рік – це рік шанування матері, можна вже з новорічної ночі, з понеділка (Monday – місячний день) коли цифра 7 зміниться на 8, в своїх думках поклонитися енергії своєї матері, материнській енергії України, адже Мати-Україна стільки винесла заради нас! І далі виносить! А можна і не тільки в думках, а й наяву – матері буде приємно.

Низький уклін Тобі, Батьку українців, низький уклін Тобі, Мати-Україна, низький уклін Вам, мої батьки, низький уклін Вам – чоловіки і жінки мого роду, низький уклін Вам, сусіди, і представники усіх країн і усіх народів світу.

Сайт Репортер вітає всіх з настанням 2018-го року: нехай у цьому році кожен ще інтенсивніше пожне плоди своїх діянь.

Сергій Фещенко, редактор Репортера

Ч.7. Наївна, добра Україна

Ч.9. Через це проходять усі