Міська рада підтримала придбання житла для передачі дитячому будинку сімейного типу

Без категорії

Міська рада підтримала придбання в комунальну власність міста об’єктів нерухомого майна для створення, в тому числі, в майбутньому будинку дитячого типу.

Рішення прийняли сьогодні під час сесії міської ради.

“Відповідно до ст.ст. 26, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 877 “Про затвердження Порядку та умов надання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації”, – йдеться в документі.

Квартири для дитбудинку поки не зареєстровані.

Придбають квартири за адресою:

м. Житомир, вул. Лесі Українки, 4, кв. 111, що належить на праві приватної власності Зацновій Ларисі Ананіївні та Зацнову Володимиру Васильовичу, з метою включення до житлового фонду соціального призначення.

м. Житомир, вул. Бальзаківська, 4, кв. 827, що належить на праві приватної власності Носачу Миколі Івановичу, з метою включення до житлового фонду соціального призначення.

м. Житомир, пров. Скельний, 3, кв. 2, що належить на праві приватної власності Бондарчук Людмилі Анатоліївні, з метою передачі дитячому будинку сімейного типу.

Житлового будинку і земельної ділянки 0,0600 гектарів за адресою: Соколова Гора урочище, буд. № 8 Іванівської сільської ради Житомирського району Житомирської області (колишня адреса – м. Житомир, вул. Привітна, буд. № 13), що належить на праві приватної власності Фесенку Миколі Васильовичу, з метою передачі дитячому будинку сімейного типу.

Виконком тепер має взяти придбане на на балансовий облік та передати на балансовий облік відповідних ВЖРЕПів.