Що потрібно аби збудувати міцний фундамент для будинку

Збудувати міцний фундамент для будинку можна кількома способами. Для цієї мети прекрасно підходять залізобетонні фундаментні блоки ФБС виробництва компанії «Лидертрансбуд». 

Ці бетонні конструкції представлені в  каталозі компанії великим модельним рядом. Ціна блоків ФБС з доставкою по Києву та  областях  повністю влаштовує замовників.

Фірма випускає бетонні блоки ФБС різних стандартів. Вся продукція відповідає вимогам ГОСТу за міцністю і морозостійкістю. Вибрати оптимальний варіант з каталогу дуже просто. Для цього досить дізнатися маркування, яка складається з поєднання букв і цифр.

Основне призначення цих елементів – влаштування фундаменту багатоповерхових будівель. Додатково вони використовуються для будівництва несучих стін в нежитлових будівлях і споруд підвалів на промислових об’єктах.

Щоб купити блоки ФБС на підприємстві, достатньо оформити замовлення на сайті https://lidertrans.com.ua/zhbi/fundamentnye-bloki/ або зателефонувати менеджерам компанії. До ваших послуг:

Доступні ціни. Фірма реалізує блоки ФБС власного виготовлення за мінімальними розцінками.

Грамотні консультації. Досвідчені співробітники допомагають проводити розрахунки і пояснюють відмінності виробів.

Оперативна доставка. У зазначений термін транспорт з оплаченими залізобетонними виробами привозить ваше замовлення за потрібною адресою.

Тривалі гарантії. Зобов’язання компанії включають можливість заміни придбаного товару і повернення коштів.

Постійна наявність на складі. Тут взмозі повністю задовольнити потребу кожного клієнта.

Купуйте якісну продукцію   за доступною  ціною. Замовляйте міцні і надійні конструкції на основі бетону у  компанії «Лидертрансбуд».