У Мережі з’явилися чутки про підготовку Doogee повноекранного смартфона MIX 3 з гнучким дисплеєм

У Мережі з’явилися чутки про підготовку Doogee повноекранного смартфона MIX 3 з гнучким дисплеєм. Його реліз очікується в наступному році. Смартфон буде оснащений зігнутим AMOLED-дисплеєм із спеціальним покриттям на тильній стороні, що забезпечує можливість вигину уздовж вертикальної осі екрану для більш зручного управління пристроєм.

Повідомляється, що завдяки гнучкому екрану смартфон MIX 3 забезпечує вищу роздільну здатність, більш широку колірну гамму, більш широкий кут огляду і має більш тонкий корпус. Гнучкий екран зменшує світловідображення, підвищує якість зображення і покращує читаність, особливо при денному освітленні на вулиці або флуоресцентному освітленні в офісі. Також MIX 3 відрізняється низьким енергоспоживанням і невеликою вагою.

Значна гнучкість MIX 3 сприяє високій стійкості до стиснення і падіннями, що збільшує термін служби смартфона. З урахуванням того, що смартфони стають все більше і більше, гнучкий дисплей зручніше для управління смартфоном однією рукою. 

Відзначено, що у MIX 3, як і у MIX 2, буде функція розпізнавання осіб для розблокування пристрою. Розміри екрану залишаться колишніми, як і дозвіл. Чи збережеться і конструкція з чотирьох камера, а обсяг оперативної пам’яті виросте до 8 Гбайт. Ємність флеш-накопичувача складе 128 Гбайт. 

Про ціну MIX 3 поки говорити рано, але очікується, що вона буде не менше 199,99 дол. США.

Як стверджує компанія, 6 Гбайт ОЗУ і 128 Гбайт флеш-пам’яті в смартфоні цілком достатньо, щоб вирішити усі завдання пувесь день. Порівнюючи телефони з ОЗУ у 4 Гб нова версія MIX3 на базі Helio P25 забезпечить більш швидку і надійну роботу в режимі багатозадачності. 

И, кончено, еще один момент. Для того, чтобы увеличить “живучесть” вашого смартфона предлагаем купить за достаточно выгодной ценой  портативные зарядные устройства Power bank