У Житомирській області пограбували декілька магазинів

У супермаркетах м. Житомира та м. Новограда-Волинського було викрадено товари. Поліцейські встановили особи нечесних покупців та розпочали перевірки. Про це повідомляють у Нацполіції області.

4 грудня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з місцевого супермаркету кави вартістю 242 гривні. Злодіяння було вчинено 29 листопада. Відповідно до записів з камер відеоспостереження, правопорушення могла вчинити одна з відвідувачок торгівельного закладу.

Дільничні офіцери поліції встановили особу та розшукали жінку, 40-річну житомирянку, причетну до крадіжки.

Окрім цього, увечері 4 грудня працівники Новоград-Волинського відділу поліції встановили, що до крадіжки банки ікри, вартістю 226 гривень, яка сталася наприкінці листопада, був причетний 34-річний звягельчанин. Чоловіка розшукали, у скоєному він зізнався.

Нині триває з’ясування обставин подій. За чинним законодавством подібні правопорушення караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи позбавленням волі строком до 3 років.

Також жителя Ємільчинського району поліцейські підозрюють у крадіжці грошей з магазину у с. Барашах. 

До Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку із сільської крамниці грошей. Подія сталася 15 листопада уночі. Тоді з приміщення торгівельного закладу було зірвано замок та викрадено 280 гривень.

4 грудня працівники поліції встановили, що до вчинення злодіяння причетний 18-річний раніше судимий місцевий житель.

Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) за викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у приміщення, парубку може загрожувати від 3 років позбавлення волі.