​Особливості вибору кондиціонера

Якщо спочатку про придбання кондиціонера замислювалися влітку, то тепер цей пристрій не тільки охолодить повітря. 

Сучасні моделі, представлені в інтернет-магазині Aleco, мають великий функціонал. Вони рятують від холоду взимку, очищають повітря, осушують або зволожують, сприяють знищенню бактерій і алергенів.

Вибір універсального пристрою для залу або спальні

Найбільш поширеними є спліт системи. Вони складаються з двох блоків, один з яких монтується зовні, а другий всередині приміщення.

Звичайно, в першу чергу варто звертати увагу на продуктивність кондиціонера і площу кімнати. Але не менш важливими параметрами є:

Дизайн. Жоден інтер’єр житлової кімнати не хочеться псувати громіздким пристроєм. Тому, рекомендується звертати увагу на моделі з гарним і лаконічним дизайном.

Рівень шуму. Мало кому сподобається сидіти в кімнаті, в якій шумить кондиціонер. При цьому треба звертати увагу на рівень шуму не тільки при звичайних режимах. Якщо пристрій буде працювати в нічний час, він повинен бути безшумним, щоб не заважати сну (20-25 Дб).

Наявність датчика, який відстежує присутність людей в приміщенні і направляє потоки повітря повз них. При їх відсутності пристрій переводиться в економний режим.

Можливість видалення неприємних запахів.

Наявність різних режимів роботи, відстрочки старту.

Можливість використання пристрою для обігріву приміщення.

Дизайн, зручність, функціональність – ось головні параметри, за якими роблять вибір кондиціонера в Києві, Вінниці або іншому місті для житлової кімнати.

Якщо вдома алергік?

Для людей, які страждають від алергії, необхідний кондиціонер, який буде очищати повітря. Для цього пристрої оснащуються додатковими фільтрами, які здатні усувати частки, розмір яких складає до 0,01 мікрона і молекули запахів до 0,001 мікрона. Завдяки цьому в приміщення не будуть потрапляти бактерії, спори, віруси, дим, пил, пилок рослин і інші можливі алергени.

Крім цього, варто звернути увагу на наявність в кондиціонері пластин з іонами срібла. Вони володіють додатковою протимікробною та антибактеріальною дією.

Як і будь-який інший кондиціонер, пристрій для будинку, де є алергіки, повинен мати достатню кількість режимів роботи, невисокий рівень шуму (особливо в нічний час), таймер, можливість обігріву.

Інтернет-магазин кондиціонерів – https://aleco.com.ua/kondicionery/