Zvyahel MusicFest запрошує співаків

Культура

З метою організації та проведення 11 серпня 2018 року благодійного щорічного молодіжного музичного фестивалю “Zvyahel’MusicFest” у Новограді-Волинському до Міжнародного дня молоді, запрошуємо прийняти участь авторів-виконавців, співаків, ансамблів, гуртів у різних музичних жанрах.

Витрати для іногородніх учасників на проїзд до місця проведення та у зворотному напрямку здійснюється за рахунок управління культури та управління у справах сім’ї, молоді і спорту Житомирської ОДА чи за рахунок спонсорських коштів, а проживання та харчування всіх учасників здійснюється за власний рахунок чи сторони, що відряджає.

Для участі у фестивалі учасник вказує:

П.І.Б., вік, місто, назву пісні (автор музики і слів), жанр виконання, хронометраж пісні, технічні вимоги (якщо потрібні і які, кількість мікрофонів, тощо), коротку інформацію про себе.

Заявки на участь надсилаються до Оргкомітету Фестивалю на електронну адресу: alex_z140195@ukr.net з 1 лютого по 16 липня 2018 року(включно).

Деталі за інформацією звертатися за номерами: 0937112800, 0679883710 (Олександр Загурський).

Наша мета – пошук та підтримка молодих виконавців, а пріоритетне і незміненне завдання – це збір коштів для знедолених дітей регіону — інвалідів, сиріт, вихованців інтернатів.

Ми хочемо познайомити звягельчан із креативними та талановитими людьми, тому що наша молодь має високий культурний потенціал. Це є популяризація в молодіжному середовищі інтересу до музичної культури. Такий захід потрібно проводити, щоб молодь, діти, інваліди відчували увагу до себе.

Ми хочемо показати, що творити благодійність легко, просто і надзвичайно приємно. Це є благодійність через призму культури і мистецтва. Ми, так сказати, його продаємо, тобто ми надаємо якісний культурний продукт в обмін на благодійний внесок.

Організатори благодійного щорічного молодіжного музичного фестивалю “Zvyahel’MusicFest” розглядають пропозиції щодо членства в організаційному комітеті, аби прийняти участь в організації та проведенні даного культурного заходу, який відбудеться 11 серпня 2018 року, на площі Лесі Українки, у м.Новограді-Волинському (Житомирська область), до Міжнародного дня молоді.

Також ми шукаємо спонсорів, людей, які зможуть взяти участь у підготовці, організації, і які зможуть нам надати будь-яку допомогу, поради та підтримку!

Свої ідеї та пропозиції надсилати на електронну адресу: alex_z140195@ukr.net або на основну сторінку Фестивалю – https://www.facebook.com/musfestnv/.

За більш детальною інформацією щодо фестивалю прошу звертатися за телефонами: 0937112800, 0679883710 (Олександр Загурський).