Ліга Чемпіонів. Бешикташ – Баварія

Без категорії

У найближчу середу ввечері Бешикташ на домашній “Водафон Арені” постарається гідним чином завершити свою єврокубкову кампанію: тільки у самому неймовірному сні можна уявити, що “чорні орли” зуміють відіграти фору в 5 м’ячів у розбиваючий зараз все на своєму шляху Баварії.

Перед цим, колективи здобули синхронні перемоги у внутрішніх першостях: Бешикташ здобув мінімальну перемогу над Генчлербірлігі і перейшов на 2 позицію, що дає право грати в ЛЧ на наступний рік. Баварія вже який сезон поспіль може відкривати домашній поєдинок проти Гамбурга вивіскою 18+. І на цей раз жителям півночі не вдалося уникнути розгрому: стара добра гвардія в особі Левандовського, Рібері та Роббена вдосталь посміялися над візаві, забивши 6 м’ячів.

Чи жарт, але вже на наступних вихідних в разі своєї перемоги і програшу Шальке мюнхенський колектив може достроково завоювати титул чемпіона (і це середина березня на календарі). Здається, Баварія саме цю мету бере на озброєння найближчим часом – у виїзді ж в Стамбул її футболісти зацікавлені більше в тому, щоб не отримати травму. Вдруге декласувати суперника у німців не буде особливого бажання, тому любителям ставок можна спробувати припустити, що у господарів вийде зберегти обличчя за підсумками відповідного протистояння.

Орієнтовні склади:

Бешикташ: Фабрісіо – Медель, Коррейя, Генюл – Таліска, Хатчінсон, Арслан, Уйсал – Бабель, Куарежма, Негредо

Баварія: Ульрайх – Алаба, Боатенг, Хуммельс – Кіммі, Відаль, Алькантара, Мартінес, Рібері – Левандовскі, Мюллер

Не зіграє: Тошич, Пепе, Віда – Коман, Роббен, Толіссо, Нойер.

Орієнтовний рахунок: 1-2