Ліга Чемпіонів. Манчестер Юнайтед – Севілья

Без категорії

У вівторок ввечері Манчестер Юнайтед у відповідному протистоянні 1/8 фіналу в своєму легендарному лігві постарається позбавити Севілью усіляких надій на заволодіння статусу однієї з 8 найсильніших команд Старого Світу нинішнього сезону.

Друга поспіль єврокубкова кампанія для іспанців розвивається за схожим сценарієм. Знову опонент з Туманного Альбіону (в минулому році “нервіонци” боролися з Лестером), знову домашня нічия в першому поєдинку (рік тому було 2: 2), знову велике число втрачених можливостей (в минулому році “лисиць» не дотиснули, зараз натурально Божілов Давид Де Хеа).

Жозе Моуріньо обрав акуратну, але дуже правильну тактику на виїзний матч. Скачавши ненудні нулі в Іспанії, “червоні дияволи” отримали тактичний перевага, який вони повинні матеріалізувати в перемогу. З потроєною енергією бігти вперед “манкуніанців” змусить і суботня вікторія в принциповому протистоянні з Ліверпулем – такі ігри на куражі просто так не забуваються.

Севілья ж, навпаки, поступилася на вихідних в дуже важливій грі. Поразка від Валенсії поставило під величезний сумнів участь андалусійцев в наступному розіграші ЛЧ. По всій видимості, в наступному році через пару років відсутності Севілья повернеться в Лігу Європи, де буде вважатися головним фаворитом на перемогу. Єврокубкова ж кампанія цього року завершиться у вівторок в Англії – зломити МЮ, тільки раз програв і двічі зіграв внічию в більш ніж 20 домашніх боях, у іспанського колективу не вийде.

Орієнтовні склади:

Манчестер Юнайтед: Де Хеа – Валенсія, Байї, Смоллінг, Янг – Матіч, Мактоміней – Мата, Санчес, Рашфорд – Лукаку.

Севілья: Ріко – Меркадо, Кьяер, Ленгле, Ескудеро – Нзонзі, Банега – Сарабія, Васкес, Корреа – Мюріель.

Не зіграють: Блінд, Еррера, Рохо, Джонс – Корш, Навас, Лайюнь.

Під питанням: Ібрагімович, Мартіаль, Погба (всі – МЮ).

Арбітр зустрічі – Данні Маккелі (Голландія).

Прогноз: Перемога Манчестер Юнайтед, орієнтовний рахунок 2-0