Ліга Європи. Динамо – Лаціо

Спорт

Результативна нічия в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти Лаціо дає Динамо непогані шанси на вихід в наступний раунд. Однак грати на утримання рахунку загрожує неприємностями, тому господарі обіцяють шукати щастя біля чужих воріт.

Четвер, 15 березня, 20:00. Київ, НСК Олімпійський. Арбітр – Хесус Хіль (Іспанія). Пряма трансляція на телеканалах України та Футбол 1.

В 1/16 фіналу Ліги Європи в протистоянні з АЕКом Динамо виявилося в схожій ситуації, зігравши 1: 1 в Афінах. Однак в поєдинку з Лаціо, що володіє величезним атакуючим потенціалом, грати на 0: 0 (або 1: 1) було б дуже небезпечно. Напевно, не менш небезпечне буде стрімголов кинутися з перших хвилин в атаку. Залишається сподіватися, що Олександру Хацкевичу і його команді вдасться знайти потрібне поєднання агресії і надійності.

У складі киян не зможе зіграти заробив червону картку в Римі Гармаш. Як і раніше в лазареті перебувають Сидорчук та Бущан, а ось Корзун приступив до роботи в загальній групі. Готується до матчу з Лаціо і Хачеріді, якого не було навіть у заявці на матч проти Вереса.

Не все гаразд з кадрами і у Лаціо. Не зіграє в Києві один з лідерів нинішнього Лаціо Милинкович-Савич, у якого невелике ушкодження погіршилося накопичилася втомою. Під питанням була участь в матчі воротаря Стракоша, який в поєдинку Серії А проти Кальярі, також завершився з рахунком 2: 2, отримав сильний удар по ребрах. Однак зараз з албанцем все добре. Повернувся в лад Луїс Альберто, напередодні став батьком.

Радує той факт, що Динамо буде гарантована серйозна підтримка, оскільки за станом на середу кількість проданих квитків на НСК Олімпійський значно перевалило за 50 тисяч.

Прогноз: обидві заб’ють, орієнтовний рахунок 1-1