У Києві відзначили 149-річчя вулиці Овруцької

Суспільство

19 травня 2018 року у сквері імені Котляревського у Шевченківському районі столиці відбулися святкові заходи з нагоди святкування 149-ї річниці вулиці Овруцької.

У заходах взяли участь митці, аматори та представники промисловості містана чолі з головою Овруцької РДА Юрієм Дивинським, головою Овруцької районної ради Віталієм Китицею та Овруцьким міським головою Іваном Корудом.

Овручани привезли чудову концертну програму, вироби Малої академії мистецтв та ремесел, вироби учнів Центру дитячої та юнацької творчості, продукцію промислових підприємств міста та району.

Мешканці Шевченківського району столиці та кияни-овручани за народженням радо вітали талановитих митці з поліського краю. У рзгорнутих наметах було проведено майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок та інших оберегів. Сподобалось усім і безкоштовне частування виробами підприємств харчової промисловості Овруча.

Свято вдалось! За домовленістю з Шевченківською РДА м. Києва свята вулиці Овруцької у Києві та вулиці Київської у Овручі носитимуть регулярний характер для зміцнення зв`язків між громадами.

Автор фото і тексту: Євген Шваб