100% вражень: «МЕГА» Свято Морозива відбулось у Житомирі

Культура

«Ми раді зустріти і привітати Вас зі Святом Морозива «Рудь». Вже 13 років поспіль  наша компанія реалізовує Свято Морозива!»

Із такими словами 2 червня зі святкової сцени на Майдані Корольова у Житомирі Президент компанії «Рудь» Петро Володимирович Рудь відкрив довгоочікуване житомирськими родинами вже традиційне Свято найсмачнішого продукту, який дарує радість і завжди асоціюється з гарним настроєм – Свято Морозива!

Тільки у 2017 році в Україні було проведено понад 30 Свят Морозива у різних містах, які згуртовують родини шанувальників продукції компанії «Рудь».

Цьогорічне свято реалізується під девізом «МЕГА»! Головною метою цьогорічного проекту стало отримання ще більшої кількості розваг і позитивних емоцій. Про це говорить і ключове повідомлення Свята – «100% позитивних вражень»!

Територію заходу умовно поділили на дві локації: атракціони та парк розваг. Організатори максимально спростили умови потрапляння на атракціони. Купуючи одне будь-яке морозиво «Рудь» на самому Святі, гість отримував квиток. Цей квиток і був перепусткою на активність. Гості Свята приймали участь у 18-ти різнопланових видах розваг: для будь-якого віку та різного спрямування.

Справжньою несподіванкою Свята стало розширення парку розваг. Окрім сцени, гостям презентували Творчий бульвар, Дитячий сквер, Родинну алею та Спортивну площу. Участь в активностях парку розваг була вільною від квитків і абсолютно безкоштовною! Веселощі кожної локації включали в себе конкурси та естафети, показові виступи та змагання, при цьому всі учасники отримували подарунки, цінні призи та найсмачніше морозиво «Рудь»!

«Від районних центрів, до великих міст України ми даруємо єдність – єдність добра, миру, любові і порозуміння. Наше сьогоднішнє Свято має патріотичну спрямованість, адже тільки з любов’ю до рідної землі, Батьківщини і проявляється любов до ближнього. Наші проекти мають соціальне спрямування – діти з малозабезпечених родин у різних іграх беруть участь безкоштовно!», сказав Петро Рудь, пообіцявши, що компанія і в подальшому впроваджуватиме соціальні проекти, плекатиме любов до України і радуватиме всіх нас своєю смачною і якісною продукцією.

Публічне акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — лідер серед українських виробників морозива.

Щоденно компанія на виробництві переробляється 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн.

«Рудь» — перший виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.

Компанія прагне до постійного зростання показників якості та екологічного стану довкілля. Підприємство несе повну відповідальність за якість та безпеку виробленої продукції, а також впливи на екологію.

«Використання нових технологій та підходів до роботи, міцні партнерські зв’язки, вірність традиціям дозволяє нам завжди та в усьому бути на крок попереду — ми працюємо для споживачів!», – зазначив Петро Рудь.

Більше подробиць про Свято – за посиланням: https://svyato.rud.ua/