У Житомирі обікрали об’єкт Бюджету участі

Без категорії

В рамках Бюджету участі біля Житомирського екологічного ліцею №24 було облаштовано мультиспортивний майданчик . Футбольним полем та тренажерним майданчиком мали змогу користуватися не лише учні ліцею, а й жителі прилеглих будинків.

Проте, вже на цих вихідних з футбольного поля було викрадено частину штучного покриття. Про це на своїй сторінці у Facebook 2 червня написав автор проекту Сергій Маковський, – повідомляє сайт житомирської міської ради.

«Ось так тепер виглядає найкращий в Житомирі футбольний майданчик. Дітям залишається тільки спостерігати. А в когось на дачі з’явився новий зелений вазончик», – написав житомирянин.

За повідомленням начальника відділу комунікації   головного управління Національної поліції за фактом крадіжки вже триває перевірка. «Відповідна заява щодо крадіжки надійшла до нас від працівників ліцею. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, за фактом триває перевірка: встановлюються особи, причетні до крадіжки», – зазначила Алла Ващенко.