Стабільність та розвиток з Житомирським м’ясокомбінатом

Без категорії

Житомирський м’ясокомбінат має великий досвід і постійно дивує новими розробками м’ясних та ковбасних виробів, що дозволяє підприємству займати лідируючі позиції на ринку харчової продукції.

Запуск нового обладнання суттєво вплинув на розробку нових видів ковбас та м’ясних делікатесів і посприяв оновленню смаку добре відомої споживачам продукції.

Підприємство дотримується вимог харчової безпеки продовж всього виробничого циклу: від сировини до випуску готової продукції. На кожному етапі виробництва здійснюється ретельний контроль якості та безпечності.

Велику увагу на Житомирському м’ясокомбінаті приділяють якості своєї сировини. Важливо, що на підприємстві не використовуються «замінники м’яса» (соєві добавки та ін.), рецептура взагалі не передбачає ніяких неорганічних добавок і сполук.

Торгові марки «М’ясна гільдія» та «Ранчо» широко рекламуються на телебаченні.

Підприємство чудово знається на смаках своїх споживачів, випускає як традиційні види продукції, так і новинки. Серед нових видів продукції користуються попитом сосиски із вершками і телятиною, «сосиски з сиром, з моцарелою».

Звичайно, що розширення виробництва та освоєння нових ринків потребує збільшення штату працівників. На сьогодні в Компанії працює близько 1 400 співробітників. Це люди різних вікових категорій, включаючи молодь і пенсіонерів, є й сімейні династії. Для робітників передбачено харчування, є гуртожиток, доставка з Бердичева і Черняхова.

На Житомирському м’ясокомбінаті є можливість навчитися новій професії (обвалювальник м’яса, жилувальник м’яса, готувач фаршу, формувальник ковбасних виробів) без відриву від виробництва.

Підприємство суттєво нарощує виробничі потужності та постійно освоює нові ринки, як в Україні, так і за кордоном.

Приєднуйтесь до команди професіоналів! Будьте успішними разом з компанією «Житомирський м’ясокомбінат».

З питань працевлаштування звертайтесь до відділу персоналу:

м. Житомир, вул. С. Параджанова, 127 (каб. №127) або за телефонами: (0412) 42 38 23; (067)   411 55 66.

Офіційний сайтhttp://zhmk.com.ua

Сторінка Fbhttps://www.facebook.com/groups/1954922064755422