20 працівників фабрики Крок з ділянки №6 в Троковичах страйкують з вимогою підвищити зарплату

Без категорії

20 працівників взуттєвої фабрики “Крок” сьогодні страйкували під прохідною підприємства у Житомирі.

Як повідомила Репортеру з місця події працівниця фабрики Катерина, люди приїхали з села Троковичі, де розташоване одне з виробництв підприємства.

Люди скаржаться, що останні два місяці роботодавець виплатив мізерну зарплату – 2600 – 2800 гривень і обрізав можливість отримання більших грошей через виконання понаднормової роботи.

“Якщо раніше нам платили більше, то ці останні два місяці – взагалі якесь знущання – 2600 – і не виходять на контакт. Ми намагаємось поговорити з керівництвом, щоб почути їхню позицію – якщо вони й надалі планують платити нам таку зарплату – то не питання – ми звільняємось, ніхто не збирається вмирати з голоду –  у нас сім’ї, ми нормальні люди – хочемо працювати, чесно заробляти, отримувати гідну оплату праці. Але керівництво спілкуватися з нами не хоче. Ось і зараз ми стоїмо на прохідній, а з нами ніхто не спішить говорити. То ми вирішили, що якщо Ви нас так не поважаєте, що не вважаєте за потрібне з нами спілкуватися, то ми тоді звернемося до журналістів – хай про Вас дізнається увесь Житомир!”, – сказала Катерина.