У Житомирі закінчують утеплювати онкодиспансер

Без категорії

Голова обласної ради Володимир Ширма 23 жовтня перевірив, як тривають ремонтні роботи в обласному онкологічному диспансері. Капітальна реконструкція цього медичного закладу знаходиться на особистому контролі очільника депутатського корпусу. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Головний лікар Ігор Сабадаш поінформував про те, що наразі на завершальному етапі утеплення і фарбування фасаду центрального корпусу. Також вже тривають підготовчі роботи для початку будівництва прибудови, зокрема очищається від дерев прилегла територія та завозяться блоки для закладання фундаменту.

Володимир Ширма зазначив, що «онкологічний диспансер – це важливий інфраструктурний об’єкт для всієї Житомирщини, від функціонування цього закладу залежать життя багатьох людей, тож триматиму питання реконструкції на постійному контролі».

Реконструкцію КУ «Обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради заплановано завершити до кінця 2019 року. На ремонтні роботи буде спрямовано 15 млн грн – по 7,5 млн грн з коштів ДФРР та обласного бюджету.

1aaaaaaaaonkolikarn2

1aaaaaaaaonkolikarn1

1aaaaaaaaonkolikarn5

1aaaaaaaaonkolikarn4

1aaaaaaaaonkolikarn3

1aaaaaaaaonkolikarn6

1aaaaaaaaonkolikarn7

1aaaaaaaaonkolikarn8

1aaaaaaaaonkolikarn9

1aaaaaaaaonkolikarn10

1aaaaaaaaonkolikarn12

1aaaaaaaaonkolikarn14

1aaaaaaaaonkolikarn11