За тата і маму: У Житомирі проходить обласний сімейний форум

Суспільство

У Житомирі в ці хвилини проходить обласний сімейний форум, покликаний поставити перед суспільством завдання відродження, збереження і розвитку традиційної сім’ї з щасливими татом і мамою і щасливими дітками.

У березні цього року у Києві пройшов Всеукраїнський сімейний форум, зараз же проходять форуми по областях України.

Основне завдання – донести суспільству загрози, які стоять перед сім’єю в глобальному масштабі.

Сім’ю намагаються знищити, внісши в законодавство поняття “гендер”, за яким сама людина визначає свою стать, незалежно від того, якої вона статі по своїй природі, а також намаганням змінити статтю Конституції, за якою сім’я – це союз чоловіка і жінки.

Активну підтримку цим руйнацьким для сім’ї процесам надають центральні ЗМІ, – кажуть учасники житомирського Форуму, – отримуючи за це кошти від міжнародних організацій, лобістів знищення поняття стать.

50 міських рад і 8 обласних вже звернулися зі звернення до центральних органів влади з закликом захистити сім’ю.

Щодо стану сім’ї в Україні, то він плачевний, зазначають спікери. Величезна кількість дітей виховується без тата, тобто без авторитету – чоловічого духу, а у багатьох повних сім’ях, чоловіки показують дітям негативний приклад – агресію, неповагу до жінки, шкідливі звички. Саме тому українським чоловікам сьогодні, як ніколи, треба брати себе в руки, брати курс і повним ходом прямувати в напрямку відповідальності, бо якщо цього не відбудеться, то дуже скоро і чоловіків, як таких, не стане. До чого це призведе – здогадайтесь самі.