Завтра Полісся проведе останній виїздний матч у цьому році

Без категорії

Завтра, у суботу, відбудеться поєдинок 17-го туру Другої ліги між футбольним клубом “Полісся” (Житомир) та «Чайкою» (Петропавлівська-Борщагівка).

Це останній у цьому році матч житомирської команди. Але ситуація у турнірній таблиці склалася дуже цікава. “Полісся” разом з закарпатським “Минаєм” займають другу і першу сходинки відповідно, але мають однакову кількість очок – 27. Відразу за ними йдуть вінницька “Нива” та “Калуш”, у яких відповідо по 26 балів. Виходить так, що лідери йдуть зовсім поруч.

Наше “Полісся” виборовши у останніх матчах дві перемоги має всі шанси закріпитися на першій сходинці турнірної таблиці. Для цього нам треба обов’язково перемагати “Чайку” на виїзді завтра. “Чайка” займає 9 місце і має 14 очок у активі, та й сказати що клуб непереможний ну ніяк не вийде. “Полісся” нарешті показало злагоджену гру і повністю заслуговує перше місце у цьому півріччі. Тому сподіваємося на перемогу.

Паралельно, відбудеться матч між нашими основними суперниками, де зіграють “Нива” та “Калуш”. Знов таки, це не дасть одному комусь з них вирватись вперед. Взагалі ідеальною була б ситуація це нічия між ними і перемога житомирян. Тоді ми займаємо одноосібне лідерство у нашій групі.

З кадрових втрат у нас неприємність. Автор переможних голів у ворота “Калуша” та “Миная”, головний бомбардир “Полісся” Вадим Шаврін пропустить цей поєдинок. Причиною цьому стала кількість жовтих карток отриманих Вадимом у двох останніх матчах.

Матч відбудеться 10 листопада у селі Лютіж Вишгородського району Київської області на стадіоні “Діназ”. Початок матчу – 14:30.

Наш прогноз: перемога Полісся, орієнтовний рахунок 0-1.

Костянтин Суський