Наталію Числіну рекомендували на посаду директора житомирського Палацу Культури

Без категорії

У Житомирі відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора КЗ “Палац культури” Житомирської міcької ради. Про це повідомляє «Zhytomyrski.info».

Комісія рекомендувала меру заключити контракт терміном на один рік з Наталією Анатолієвною Чісліною, тим самим призначивши її на посаду директора КЗ “Палац культури” Житомирської міcької ради.

Претендентка на посаду зазначила, що “у перший рік роботи керівником закладу потрібно змінити методи управління, а саме залучати більше громадськості до процесів управління та контролю. Вона вважає, що все буде залежати від ініціативи, творчого підходу до вирішення проблеми”.

Наталія Анатоліївна Чісліна, народилася у 1981 році, у неї дві вищі освіти: Житомирський державний університет імені Івана Франка – філологічний факультет (2003 р.), Київський міжнародний інститут економіки і менеджменту – маркетинг і управління рекламною діяльністю (2008 р.).

Працювала пані Наталія у педагогіці, підприємництві, активно займалася громадською діяльністю.

У 2001 році почала свою роботу у педагогічній сфері вихователем у дитячому таборі «Сокіл». З 2017 року працює заступником директора з навчально-виховної роботи, соціальним педагогом в КСРУ «Житомирське вище професійне училище-інтернат».

У підприємництві була комерційним директором у ТОВ «Грінко-Житомир» та економістом у ТОВ «Люкс-Дизайн».

У громадській сфері Наталія була активним членом таких організацій як «Товариство Олени Теліги, БФ «Народна поміч», керувала ГО «Наживо».

Також Чісліна займалася творчістю – грала у аматорському театрі в університеті. У професійному училищі-інтернаті вона облаштувала форум-театр «Без масок». Є автором двох друкованих збірок – «Намалюю сонце для тебе» (2014 р.) та «Віршами я сміюсь і плачу» (2016 р.).

Також вона активно займається спортом, веде здоровий спосіб життя, є учасником спортивних змагань та акцій, які популяризують спорт та активний спосіб життя.