У Житомирі в нічному клубі громадянина Литви різанули ножем

Суспільство

9 грудня  до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 32-річного громадянина Литви із різаними ранами. Поліцейські Житомирського відділу з’ясували, що у чоловіка стався конфлікт у нічному клубі з іншим відпочивальником. За інформацією відділу комунікації поліції Житомирської області, нападник встановлений та затриманий.

Подія сталася поблизу одного з розважальних закладів цієї ж ночі. Між кількома чоловіками, які знаходились у нічному клубі, раптово виник конфлікт. Для його розв’язання вони вийшли на вулицю, де суперечка перейшла у сутичку. Один з молодиків застосував  до опонента ніж,  а потому втік з місця події.

У результаті травмованого, як з’ясувалось 32-річного громадянина Литви, було терміново госпіталізовано з колото-різаними ранами плеча та грудної клітини.

Поліцією за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

– У ході першочергових заходів були опитані працівники нічного клубу, а таккож очевидці події та встановлено особу молодика, з яким у потерпілого виник конфлікт. Як з’ясувалось, він не житомирянин, а 19-річний житель Одеської області і в обласному центрі перебував тимчасово, винаймаючи квартиру, – розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині парубка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до законодавства за скоєне йому можу загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.