Discount Shop BRO – твоя мотивація на шляху до ідеальної фігури!

Без категорії

Зимові свята – це час, коли можна перезавантажитись, відпочити і  згадати ту казкову магію свята, яку ми так яскраво відчували в дитинстві. Подарунки, застілля надовго запам’ятаються, а пара лишніх кілограмів залишаться з вами до тих пір, поки ви не почнете працювати над собою!

Discount Shop BRO нагадує, що ви маєте чудову можливість придбати сертифікат зі знижкою на відвідування спортивних залів Житомира серед яких: «FitCurves», «Impulse», «Yoga&Life», «Адренлін», «TRX-Pantera», «Tour de Force», «Xtreme» та розпочати підготовку до літа.

https://bro.zt.ua/product/abonement-podarunkovyj-na-zanyattya-v-merezhi-fitnes-klubiv-dlya-zhinok/

«FitCurves» – фітнес-клуб, де розроблено унікальну систему кругових тренувань та програму управління вагою, що сприяє максимальній ефективності у досягненні бажаного результату.

https://bro.zt.ua/product/misyats-bezlimitnogo-vidviduvannya-trenazhernogo-zalu-xtreme/

«Xtreme» – тренажерний зал, де є один із найкращих парків професійного, інноваційного, силового та кардіообладнання преміум класу.

https://bro.zt.ua/product/sertyfikat-na-24-zanyattya-jogoyu-protyagom-3-misyatsiv-u-studiyi-yoga-life/

«Yoga&Life» – студія, що спеціалізується на заняттях з йоги, які в наш час є надзвичайно актуальними для опанування спокою, відновлення власних ресурсів сили та енергії.

https://bro.zt.ua/product/bezlimitne-vidviduvannya-trenazhernoyi-ta-kardiozaly-na-odyn-misyats/

«Адренлін» – тренажерний зал, де ви зможете  зміцнити здоров’я, поліпшити витривалість, зміцнити дихальну та серцево-судинну системи та збільшити об’єм легенів. 

https://bro.zt.ua/product/sertyfikat-na-10-grupovyh-trenuvan-u-trx-pantera/

«TRX-club Pantera» – за допомогою TRX Suspension Training, тобто допомогою лише власної ваги. Завдяки унікальному методу занять на петлях TRX, ви одночасно зможете розвинути всі необхідні фізичні якості, а саме силу, витривалість, гнучкість, спритність, швидкість та рівновагу.

https://bro.zt.ua/product/misyats-bezlimitnogo-vidviduvannya-fitnes-klubu-v-period-z-8-00-do-21-30/

«Impulse» – фітнес-клуб з новим фірмовим обладнанням, де досвідчені інструктори допоможуть підібрати програму тренувань, що підійде саме вам, враховуючи усі фізичні особливості.

https://bro.zt.ua/product/bezlimitne-vidviduvannya-zannyat-u-tantsyuvalnij-majsterni-tour-de-force/

«Tour de Force» – танцювальна майстерня, в якій ви із задоволенням проведете час і поступово зможете досягнути того результату, про який так мріяли.

Discount Shop BRO – ваша можливість заощадити на спортивних залах міста! На сайті ви знайдете безліч позицій сертифікатів зі знижкою на заняття у спортивних залах Житомира, серед яких точно знайдете щось для себе! Не мрійте про ідеальну фігуру, а працюйте над нею!

Якщо ви бажаєте співпрацювати з інтернет-магазином Discount Shop BRO  та розміщувати свої товари та послуги, заповнюйте анкету на сайті: https://bro.zt.ua/staty-partnerom/

Сторінка у Facebook: www.facebook.com/broztua/

Сторінка в Instagram: www.instagram.com/discountshopbro/