Володимир Зеленський: Погану владу обирають хороші люди, які не ходять на вибори

Суспільство

Вечір жартів та позитиву подарував житомирянам 7-го лютого актор і гуморист Володимир Зеленський з командою «Квартал 95».

Переповнена зала драмтеатру тепло зустріла колектив, який порадував глядачів новими дотепами і можливістю живого спілкування з улюбленими акторами.

Традиційно «кварталівці»  проводять два концерти в кожному місті, на один із яких – благодійний – квитки розповсюджуються безкоштовно.

Попри політичні жарти, сам концерт пройшов у рамках творчого, а не передвиборчого туру. Домовленість про концерти було досягнуто задовго до президентських перегонів, і Зеленський, за його словами, не міг дозволити собі скасувати зустрічі з глядачами.

На концерті артист нікого не агітував. Єдине, до чого закликав – прийти на вибори і проголосувати, бо ж «погану владу обирають хороші люди, які не ходять на вибори».

Після завершення концерту учасники «95-го кварталу» поспілкувалися з місцевими журналістами, через яких ще раз подякували житомирській публіці за теплий прийом. Володимир Зеленський на запитання про участь у президентських виборах відповів, що це не жарт, і що  він ставиться до цього з усією серйозністю. Насправді, перші результати кампанії вражають – лише за перший місяць перегонів Зеленський вийшов на першу сходинку рейтингів і залишив позаду досвідчених конкурентів.