Порошенко очолив “Європейську Солідарність”

Україна

Головою партії “Європейська солідарність” обрано п’ятого президента України Петра Порошенка.

Відповідне рішення було ухвалено делегатами, повідомляє “Прямий”

“Дякую за обрання головою партії “Європейська солідарність”. Формально до неї я вступив лише вчора, а насправді – ми одна команда ще з 2014-го, найважчого в новітній історії України року.

Для мене велика честь очолити політичну силу “Європейська солідарність”, яка 5 років тому не побоялася взяти на себе відповідальність за порятунок країни, що опинилася біля самого краю безодні”, – заявив Порошенко.

Вчора, 30 червня, п’ятий президент України Петро Порошенко вступив в партію “Європейська солідарність”. Він також запросив усіх охочих приєднуватися до “Європейської Солідарності”. “Я хочу звернутися саме до молоді: приєднуйтесь до “Європейської солідарності”. Я впевнений, що саме ЄС, як “Європейська солідарність” забезпечить рух нашої країни і до Європейського союзу, і до НАТО. Ми захистимо наші зміни”, – наголосив Порошенко.

Голова фракції партії “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов заявив, що партія “Європейська солідарність” йде на дострокові вибори для захисту проєвропейського вибору українського народу.

24 травня установчий з’їзд “БПП “Солідарність” ухвалив рішення про зміну назви на “Європейську солідарність”.

Також на цьому з’їзді Петро Порошенко висловив думку про те, що для цього потрібно оновити партію. “Оновлена партія з новою назвою, оновлена партія з оновленим керівництвом, оновлена партія з величезним представництвом громадськості, волонтерів і добровольців”, – заявив він.