Зручний швидкий кредит в Україні від ШвидкоГроші

Без категорії

Плануючи взяти невеликий кредит, більшість позичальників воліли б отримати гроші готівкою в день подачі заявки. Саме такий формат кредитування пропонує компанія «ШвидкоГроші» — одна з найбільших мікрофінансових організацій України.

Як оформити швидкий кредит у «ШвидкоГроші»?

Оформити швидкий кредит можна в одному з відділень компанії у своєму місті або на сайті, скориставшись зручним онлайн-сервісом — на вибір клієнта:

  1. При особистому зверненні Клієнт приходить в офіс організації з паспортом, на місці заповнює заявку на оформлення кредиту, вказує паспортні дані, суму й термін погашення кредиту. Заявка розглядається фахівцями протягом 15–20 хвилин, і, у разі позитивного результату, позичальник на місці отримує гроші.
  2. При оформленні заявки онлайн у формі на сайті «ШвидкоГроші» вказується сума, терміни кредитування і спосіб отримання грошей (готівкою у відділенні або зарахуванням на банківську карту) На заповнення анкети йде не більше 5 хвилин, а її розгляд відбувається протягом 20 хвилин. При першому зверненні потрібно підтвердження особистих даних у відділенні.

Незалежно від способу оформлення, мікрокредитування дає більше переваг позичальникові, ніж банківський кредит, процедура оформлення якого становить кілька робочих днів, причому для прийняття позитивного рішення за заявкою клієнта необхідно працювати офіційно, розташовувати хорошим доходом і мати позитивну кредитну історію.

Компанія «ШвидкоГроші» надає позики без довідки про доходи й застави всім громадянам України віком від 18 до 60 років із постійним трудовим доходом. Максимальна сума кредиту — 10 000 гривень. Комісія за користування мікропозик нараховується щодня, при цьому комісію за дострокове закриття кредиту не стягується, тому після отримання позики позичальник сам вибирає найбільш зручний графік внесення платежів.

Клієнти, які відповідально ставляться до своїх договірних зобов’язань, отримують лояльні умови кредитування. Наприклад, при повторних зверненнях надання позикових коштів відбувається на більш вигідних умовах, а спрощена схема подачі заявки — без заповнення анкети та перевірок — через SMS дозволить отримати гроші на карту або банківський рахунок у максимально короткі терміни.

Переваги швидкого кредиту від «ШвидкоГроші»

Компанія «ШвидкоГроші» пропонує клієнтам кілька простих і зручних способів для повернення грошей. Сума виплат розраховується відразу при оформленні позики й не змінюється в подальшому — це є основою довіри між компанією і Клієнтами. При утворенні заборгованості по кредиту позичальник може пролонгувати термін його дії на невизначений час за умови своєчасної виплати відсотків.

Переваги кредитування в компанії «ШвидкоГроші» — це:

  • якісне та швидке обслуговування;
  • мінімум необхідних документів;
  • відсутність необхідності надання застави або поручителів;
  • можливість отримання грошей готівкою або на картку;
  • гнучкі умови погашення позики;
  • можливість подати заявку на кредит цілодобово з будь-якого пристрою, підключеного до мережі інтернет.

Якщо терміново потрібен невеликий позику, брати його в банку і виплачувати високі відсотки немає сенсу. Вигідніше оформити швидкий кредит у компанії «ШвидкоГроші» за фіксованою вартістю, без прихованих комісій та платежів.