Хор імені Г.Г. Верьовки виступить у Києві

Культура

Існують артисти та колективи, які зовсім не потребують додаткових роз’яснень, реклами та оголошень. Вони – це вже окремий бренд, який говорить сам за себе. Таким є і Національний академічний хор імені Григорія Гурійовича Верьовки https://kiev.ticketsbox.com/hor-verevky/. Уявіть собі, він існує більш ніж 75 років! 

Та сказати, що це просто хор – нічого не сказати. Колектив нараховує близько 150 артистів, але це і співаки, і шоу-балет, і музиканти. Хор імені Г.Г. Верьовки – цілий злагоджений механізм, який вабить і вражає своєю досконалістю та відточеністю. 

Мудреці усіх віків нагадували, що надважливим є шанування та збереження своєї історії. Здається, що саме це гасло є покликанням колективу. Діапазон композицій Хору імені Г.Г. Верьовки нараховує більш ніж тисячу штук. Тут ви знайдете від етнічних, фольклорних пісень до класичних творів та сучасних у власній обробці. А чого тільки вартий гопак у виконанні шоу-балету!


Відомий Хор імені Г.Г. Верьовки гастролює по всьому світу і збирає повні найголовніші концертні майданчики Франції, Польщі, Бразилії, Іспанії, Канади, Португалії, Аргентини, Германії. Українська пісня дійсно має якусь силу, бо де б не виступав колектив, їм аплодують стоячи.

21 листопада Хор імені Г.Г. Верьовки виступить і у Києві у Національномі палаці “Україна”. Жителі інших країн називають їхнє шоу справжнім чудом, тому не втрачайте можливості побачити це на власні очі.

Купити квитки можна виступ Національного академічного хору імені Григорія Гурійовича Верьовки у електронному вигляді, перейшовши за посиланням: https://kiev.ticketsbox.com/or-im-g-vervki-a/. Такий спосіб придбання є досить зручним, бо не потрібно стояти у касі чи чекати кур’єра. Після оплати квитки будуть на електронній пошті вже за хвилину.