У Житомирі відкривається Гончаренко центр

Без категорії

Відкриття освітньо-культурного простору Гончаренко центр. education and culture у Житомирі відбудеться 2.02.2021 за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 12.

Серед гостей будуть присутні:
Олексій Гончаренко – засновник Гончаренко центрів, народний депутат України 9-го
скликання,
Марія Донець – керівниця проекту Гончаренко центр,
Ірина Ковальчук – начальник управління молоді і спорту,
Людмила Зубко – депутат міської ради.

Також запрошені Житомирська організація Пласт, громадська організації Житомир.Дій,
Директори шкіл та ректори університетів, представники ЗМІ.

Подія проходитиме у форматі world-café (world-café – процес спілкування з метою обміну знаннями, в ході якого групи людей обговорюють тему за кількома столиками), де кожен зможе висловити свою думку щодо освітніх, культурних і загальних процесів у своєму місті, поставити запитання та отримати на них відповідь.

Гончаренко центр ставить собі за мету в співпраці з громадою міста виявити найактуальніші освітні та культурні проблеми Житомира і спільно знайти найефективніші шляхи вирішення проблем.

Одне з головних завдань Гончаренко центру – надихнути і надати людям будь-якого віку
можливість набути навички та отримати знання, що допоможуть їм покращити власне майбутнє. Для цього необхідні нові способи навчання та викладання, які ґрунтуються на дослідженнях і продемонстрували свою ефективність.

Англійська для дітей та дорослих, окремий курс підготовки до ЗНО з англійської, курс
фінансової грамотності, тренінг з профорієнтації для підлітків – усі освітні програми, які вже зараз можливо відвідати у Гончаренко центрі, базуються на сучасних методиках і викладатимуться досвідченими педагогами.

Всі освітні програми центру – безкоштовні!
«Мрія створити безкоштовні освітні простори з’явилася ще півтора роки тому, коли я побачив ефективність заснованого мною проекту по вивченню англійської «ВИ.МОВА». Я зрозумів, що безкоштовні центри, де можна одержати якісну освіту, є вкрай необхідними саме зараз. Особливо гостро потреба в додатковому освітньому майданчику відчувається у районних центрах і невеликих містах. Я впевнений: чим більше людей здобудуть якісну та сучасну освіту, зокрема засвоять англійську, тим кращу кар’єру вони зроблять, тим вищим буде їхній шанс на гідне життя. Це неодмінно прискорить рух України вперед», – сказав Олексій Гончаренко.

«Відкриття Гончаренко центрів по Україні – це 500 дітей, яких безкоштовно підготують
до ЗНО-2021 з англійської та української. Це + 500 українців, які заговорять англійською з
нуля. Це 22 000 людей, які отримають доступ до якісних безкоштовних програм для розвитку своїх навичок та кращого майбутнього. І це, якщо рахувати лише тих відвідувачів, які пройдуть освітні програми у Гончаренко центрах тільки до цього літа…» – додала керівниця проекту Марія Донець.