Життя без російських доларів за транзит газу!

Суспільство

Уявляєте, нам доведеться жити без російського бабла! А як ми думали: що нам вдасться і рибку з’їсти, і на одне місце не сісти? Так не буває! Якщо Росія для нас агресор, а Путін – вбивця, то які можуть бути чіпляння за її кошти? Ми ж не розраховуємо на кошти агресора, вбивці, правда? Чи розраховуємо? А якщо розраховуємо, то як ми можемо з ними воювати? Ми не можемо одночасно з ними воювати і претендувати на їхні кошти! Це непристойно як мінімум!

Треба мати гідність для того, щоб послати Росію далеко-далеко з її транзитом і її баблом! А самим навчитись виживати без їхніх вливань! Включати мізки і перестати розраховути на легкі кошти, які крадуть наше майбутнє!

Тому хай Росія добудовує свій Північний потік-2 і валить з України! Ми краще поріжемо на метал свою ГТС, ніж візьмемо хоч долар з кривавих рук вбивці десятків тисяч українців, загарбника, імперської наволочі, терориста номер один у світі і окупанта!

І не боїмось ми, що після запуску Північного потоку-2 Росія на нас нападе! Якби могла, то її б труба не зупинила, бо зупиняє агресора не труба, а наша внутрішня повноцінність і самодостатність.

Тому, будь-ласка, запускайте свій Північний потік-2 і готуйтесь вигрібать за Крим, Донбас, та за всі Ваші злочини перед нами!